Jouw huis verkopen in Tilburg

Wij regelen het voor jou

 

Je wilt graag je huis verkopen in Tilburg. Als je alle berichten in de media moet geloven stelt dit weinig voor. Maar een huis succesvol verkopen is een vak. Je wilt je huis immers verkopen voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Het diverse aanbod van woningen in Tilburg vereist inspanning en creativiteit. Dat regelen wij voor jou!

 

Ieder huis is uniek heeft zijn eigen verhaal. Logisch dat je van een makelaar een persoonlijke aanpak verwacht. Een aanpak die past bij jouw woonverhaal. Een goede’ klik’ met de makelaar is hierbij essentieel, dat begrijpen wij. Vandaar dat wij de dienst ‘Proefverkopen’ hebben ontwikkeld.

 

Om jou te overtuigen van onze altijd persoonlijke dienstverlening kun je bij ons je huis 3 maanden gratis verkopen. Ben je niet tevreden? Dan kun je kosteloos afscheid van ons nemen.

 

Pas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel verkopen!

Heb je plannen om jouw huis te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? Alstede van Mierlo Makelaardij snapt dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden. Met virtueel verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren we jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met virtueel verkopen kun jij je rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe houw woning in de markt ligt. Klik hieronder voor een gratis adviesgesprek of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek via info@alstedevanmierlomakelaardij.nl of bel ons direct op 013-5901964.

Heb je plannen om je huis te verkopen? H&W Makelaars Den haag maakt jouw huis verkoopklaar!

 

 

 

 

 

Waarom jouw huis in Tilburg verkopen met Alstede van Mierlo

Wij geloven in een verkoop op maat. Geen enkel huis is hetzelfde dus ook geen enkele verkoop. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een opname van je woning en een verkoopadvies. Ook al zijn wij dol op verhalen van ons krijg je geen mooie verkoopverhaaltjes maar een deskundig en helder verkoopplan op maat.

Onze kwaliteiten:

   Vakkundig en betrokken makelaars met veel kennis van de Tilburgse woningmarkt;
   Verkoopstrategie op basis van jouw situatie;
   Uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
   Persoonlijk advies en begeleiding;
   Je kunt ons 3 maanden gratis testen met de actie proefverkopen.

Proefverkopen met Alstede Van Mierlo 

Spreekt onze aanpak jou aan? Laten we eens kennismaken! Klik hieronder voor een gratis adviesgesprek of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek via info@alstedevanmierlomakelaardij.nl of bel ons direct op 013-5901964.